CD verkoop vak rechtsboven 2

Zondag 3 april nam Si-Tard deel aan het Jubileumconcert van de Oratorium Vereniging Sittard in de Kerk van Vrangendael ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de OVS. Na de OVS zongen  kinderkoor Cantarella, Jeugdkoor Groenwoud en kamerkoor Cantori La Vera en speelde het Heliconblazersensemble. Si-Tard sloot het concert af met Raise me up, Nachtgesang in Walde en Festgesang an der Kunstler.

Zaterdag 4 juni gaf Si-Tard haar voorjaarsconcert in de Johanneskerk met medewerking van Britt Eberson en Route 66.
voorjaar 2016 johanneskerk

Maandag 14 november:  Concert samen met de Oratorium Vereniging Sittard , het orkest Camerata Gladbach en de jeugdkoren Cantarella en Groenewoud in de Stadthalle van Erkelenz in het kader van de Volkstrauertag. Si-Tard zong tijdens dit concert  het Requiem van Cherubini. Twee  leerlingen van Trevianum  lazen het gedicht Vrijheid/Freiheit in het Nederlands en Duits voor. De dag erna waren er veel lovende woorden over het concert in de Duitse regionale kranten te lezen.

Zondag 18 december: Kerstconcert in de Michielskerk met medewerking van Marja en Vera van Kaam op dwarsfluit en Evelyne (dwarsfluit) en Yasmine Fraats (fagot).
Marja Vera v Kaam dwarsfl Evelyne dwarsfl Yasmine Fraats fagot 2016 900x347

Naast deze concerten waren er in 2016 nog de volgende  muzikale presentaties:

  • Opluisteren van de Oecumenische Dienst op Koningsdag
  • Deelname aan de Rosaprocessie
  • Opluisteren van de H. Mis in de Grote Kerk bij gelegenheid van de Caecilia-avond
  • Opluisteren van de H. Mis op 1e kerstdag in de Michielskerk

Het Sittards mannenkoor Si-Tard is tevens op zoek naar mannen die het leuk vinden om in koor te zingen. Kom eens geheel vrijblijvend luisteren, en proef de sfeer, in het Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3 Sittard. Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur is er repetitie.

© 2017 Sittards Mannenkoor Si-Tard

E-mail naar webmaster sturen.